Hare Krišna za mřížemi

Bhakta Antonín, kterému jsme milostí oddaných už mohli poslat do vězení několik knih a džapu, se i nadále snaží udělat pokrok na cestě oddané služby. „Učím se, čtu si knížky Šríly Prabhupády, zpívám si Hare Krišna a modlím se. Pevně věřím, že vše je jen Krišnův plán a vše se v dobré obrátí!“ napsal mi. „Budu velice šťasten, když mne, vašeho pokorného služebníka, navštívíte zde, ve valdické věznice.“ Už má kolem sebe skupinku asi osmi dalších, kteří se zajímají o vědomí Krišny.

Přes počáteční zákaz už může zpívat přímo na růženci, ale kulturní program, který jsme vedení věznice nabídli, nám stále nepovolili. Můžeme za ním ale přijet jako soukromá návštěva.

Bude moc pěkné, pokud se nějaký oddaný rozhodne zaplatit nám cestu a případně se i přidat k nám. Bhakta Antonín mě také prosil, jestli bych mu mohla poslat silnější brýle na čtení Prabhupádových knih (3+) a baterku do hodinek.

Na tyto věci nemáme v chrámu fondy, ale milostí oddaných je možné cokoliv, a tak se obracím na návštěvníky našeho webu, kteří budou chtít Tondovi pomoci, aby mi zavolali na telefon 736 245 446.

Děkuji,

Vaše služebnice

Džalángí dásí