Pomůžeme Hari Šaurimu prabhuovi?

Jak si asi většina oddaných z loňského tábora pamatuje, jeden z velice blízkých a drahých žáků Šríly Prabhupády – Hari Šauri prabhu – trpí vážnými projevy Parkinsonovy choroby. Proto ani letos nikam příliš necestuje.

Přesto by se rád vydal do Denveru ve Spojených státech, kde by absolvoval u jednoho oddaného stejné léčebné procesy jako před časem s úspěchem Dánavír Gósvámí.

Léčba však potrvá celý měsíc a také náklady na letenku jsou dvojnásobné, jelikož je nezbytný doprovod jeho dcery. Celkové náklady jsou 10 000 USD. A tolik Hari Šauri prabhu nemá.

Obrátil se proto s prosbou na svého drahého duchovního bratra Bhaktivaibhavu Svámího a on následně na své žáky, zda bychom mohli vybrat mezi oddanými z celé české játry nějaké lakšmí a pomoci mu tak zkusit léčbu, ve které vkládá velké naděje.

„Nenávidím žebrání, ale nemám žádné prostředky. Nicméně doufám, že po této léčbě bych mohl fungovat mnohem lépe dalších pár let, jak to bylo s Dánavírem Mahárádžem,“ napsal ve svém dopisu.

Kdo by chtěl a mohl pomoci, prosím zašlete příspěvek na účet chrámu pro védská studia v Lužcích (2800101124/2010) nebo zavolejte Džalángí déví dásí (736 245 446) a domluvíme se.

Díky všem!